Una dieta rica en antioxidants ajuda a retrasar el Alzheimer, entre d'altres enfermetats.
Fins fa pocs anys es creia que les cèl lules neuronals del cervell no es renovaven quan morien, però un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demostrat que una dieta rica en antioxidants (te, carveza, fruites, verdures ...) i àcids poliinsaturats (peix blau, soja, blat de moro ...) ajuden a regenerar les cèl lules mare en el cervell i, per tant, retarden l'aparició de malalties com l'Alzheimer.
L'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa, aquests trastorns cognitius es deuen a un augment en els processos de mort cel lular, reduint el nombre de neurones i generant canvis en la conducta, poden arribar a atrofiar parcialment el cervell. Els símptomes de la malaltia són la pèrdua progressiva de la memòria i d'altres capacitats mentals.
Fins fa pocs anys es creia que les cèl lules neuronals del cervell no es renovaven quan morien, però un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demostrat que una dieta rica en antioxidants (te, carveza, fruites, verdures ...) i àcids poliinsaturats (peix blau, soja, blat de moro ...) ajuden a regenerar les cèl lules mare en el cervell i, per tant, retarden l'aparició de malalties com l'Alzheimer.
L'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa, aquests trastorns cognitius es deuen a un augment en els processos de mort cel lular, reduint el nombre de neurones i generant canvis en la conducta, poden arribar a atrofiar parcialment el cervell. Els símptomes de la malaltia són la pèrdua progressiva de la memòria i d'altres capacitats mentals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada